Rotary Vriendschapskringen

jeudi 10 juin 2021

Rotary Service & Engagement Staff

Juni is maand van de vriendschapskringen of "Fellowships"

Heeft u een hobby of passie die u graag zou willen verkennen met vrienden van over de hele wereld? Wilt u wereldwijd een gemeenschap opbouwen rond uw beroep of culturele identiteit? Rotary's Fellowships zijn internationale groepen die een gemeenschappelijke passie of identiteit delen. Deel uitmaken van een fellowship is een leuke manier om vrienden te maken over de hele wereld, een hobby of beroep te verkennen, en uw Rotary-ervaring te verbeteren.  

(c) Cycling to Serve

Raak betrokken bij een fellowship tijdens de maand juni, Rotary's Fellowships maand. Om alle Rotary Fellowships te ontdekken, bezoek de Rotary Fellowships pagina. Fellowships bestrijken meer dan 90 onderwerpen en het is gemakkelijk om contact te leggen. Bezoek gewoon de website van een fellowship om meer te weten te komen over die groep en rechtstreeks met hen in contact te komen. Staat een van uw favoriete hobby's of interesses er niet bij? Op Rotary's Fellowship pagina vindt u richtlijnen en hulpmiddelen voor het voorstellen van een nieuwe groep. 

Op de blog Service in Action zullen de Rotary Fellowships de hele maand worden toegelicht. U zult:

  • Van Rotary Fellowships horen over hun recente activiteiten
  • Meer informatie over gloednieuwe en unieke fellowships die onlangs van start zijn gegaan
  • In contact komen met groepen via de 2021 Virtual Convention House of Friendship (U moet geregistreerd zijn om toegang te krijgen tot de House of Friendship)